• Exceptionele service en kennis
  • Exceptionele ervaring
  • Doen wat we beloven
  • We solve your problem
Home » Märklin te koop » Märklin 3649 EMD F7 USA

MÄrklin 3649 EMD F7 USA

digitale Dieselelektrische locomotief. A-B-A

De Amerikaanse GM-EMD F7 locomotieven zijn dieselelektrische locomotieven van de F-serie van de fabrikant Electro-Motive Division (EMD), onderdeel van General Motors Diesel. Bedrijfsnummer: 701; 702 B-unit heeft geen nummer. Asindeling: Bo'Bo'

Beide A-units zijn gemotoriseerd. De B-unit heeft een c90 decoder met adres 7.

Het model is volledig uit metaal en is in de 2 kleuren grijs geschilderd en heeft een gele sierlijn over de lengte van de locomotief. Grijs is de standaard kleur zoals ze uit de fabriek komen en worden later in de kleur van de maatschappij gespoten.

In originele verpakking, kavel in goede staat. Binnendoos craquelé. Tijdperk III/IV/V.

Grootspoor: De Amerikaanse GM-EMD F7 locomotieven zijn dieselelektrische locomotieven van de F-serie van de fabrikant Electro-Motive Division (EMD), onderdeel van General Motors Diesel. De EMD-F7 is de opvolger van de bouwserie GM-EMD F3 De locomotieven werden gebruikt door verschillende spoorwegmaatschappijen in de VS maar ook in andere landen zoals b.v. Canada. De locomotieven waren oorspronkelijk bedoeld voor het trekken van goederentreinen, maar werden ook ingezet voor het trekken van personentreinen, zoals de "Super Chief", "El Capitan" en de "Santa Fe". 

Eenmalige serie 1990. Lengt per deel 17,5 cm. = 52,5 cm. totaal.

Prijs: € 145,00 Verzending NL € 9,90 Afhalen in Limmen mogelijk.

Interesse mail: piet.luijendijk@gmail.com